29 december 1996

Dennis Stam

Van jongst af aan altijd geïnteresseerd geweest in de nieuwste ontwikkelingen in technologie. Altijd bezig geweest met de nieuwste software en zo in de grafische ontwerp branche terecht gekomen. Uitgegroeid tot opgeleid grafisch vormgever en nu freelancer als online marketeer.

Online Marketing

70%

Grafisch Ontwerp

65%

Video Editing

65%

Copywriting

55%
Dennis Stam | Freelance Marketeer
Online Marketeer
Juni 2019 - Heden

Dankzij de inzet van bewezen marketingcocktails uitgevoerd door ervaren branche-marketeers zorgen wij voor aantoonbaar resultaat voor onze MKB- en franchiseformule klanten.

Wij zijn gespecialiseerd in de travel-, interieur-, buitenleven- en e-commerce branche en helpen onze klanten met doelen als: Branding, Conversies, Winkelbezoek, Kwalitatieve volgers en Offerte-aanvragen. Dit doen wij met een slimme mix van: Facebook advertising, Google Adwords, SEO, CRO, Contentmarketing, Display, Influencer/affiliate marketing.

LAYZER

LAYZER

Marketing Director
Nov. 2017 - Heden

De visie van LAYZER luidt: “Zoveel mogelijk luisteraars kippenvel bezorgen met de elektronische muziek van morgen”

LAYZER is een online radiostation die zich met nieuwe elektronische muziek richt op online luisteraars tussen de 20 en 34 jaar, met een mix van 60% vrouw en 40% man. We zetten ons af tegen de traditionele commerciële radio door niet te wachten op officiële releases of pluggers van muziekmaatschappijen en zijn daarmee altijd de eerste met de nieuwste muziek.

Het gedraaide genre draagt de kenmerken diep en fris en dat zorgt voor een kleurrijke muzikale verzameling van elektronische invloeden uit House, Pop en R&B.

Dennis Stam

Freelance / ZZP

Ondernemer
Jan 2014 - Heden

Als freelancer ben ik gespecialiseerd in online marketing en concept uitwerkingen. Ik geloof erin dat de interactie tussen bedrijf en klant het belangrijkste is van alles wat ik doe en zal er alles aan om jouw bedrijf zichtbaar te maken in de markt.

mkbm

Marketeer

MKBM
Jun. 2017 - Okt. 2017

Verantwoordelijk geweest voor de technische ontwikkelingen achter de website. Voerde campagnes uit en ontworp content voor op Facebook en Instagram kanalen van MyKillerBodyMotivation.

IBMS

AMSIB
2016 - 2018

Momenteel studeer ik International Business and Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb gekozen om hier te studeren door mijn ambities omdat ik mijn eigen bedrijf wil runnen. Ik heb gekozen om in het Engels te studeren, omdat het veel meer mogelijkheden biedt na de opleiding en een goede Engelse taal behendigheid is nooit weg. In mijn klas zitten een aantal internationale mede studenten en ik geniet er elke dag van om onderdeel te zijn van een internationale klas.

Grafisch Ontwerp

Mediacollege Amsterdam
2013 - 2016

Aan het Mediacollege te Amsterdam studeerde ik voor Grafisch vormgever. Ik heb veel geleerd over de geschiedenis van verschillende bekende designers van de wereld, geschiedenis van het printen / drukken en de toekomst die ons te wachten staat voor designers. Ik heb geleerd dat alles langzaam de digitale kant op gaat, dus ik heb mezelf erop voorbereid en vooral gefocust op de toekomst. Ik heb mijn studie afgerond als een ervaren user interface designer.

Handel & Administratie

Regius College Schagen
2008 - 2013

Verantwoordelijk geweest voor de technische ontwikkelingen achter de website. Voerde campagnes uit en ontworp content voor op Facebook en Instagram kanalen van MyKillerBodyMotivation.

Download mijn CV als PDF

Download PDF